Jomensåatteh

Det är fint väder, jag tar vara på den. Det är min enda ursäkt. "Tålamod en dygd", sa en död filosof en gång i tiden.


Hur dum får man vara?

I går kunde man i vareda svensk morgon- och kvällsblaska läsa om hur företaget Selecta lurat det svenska folket att det det är faktiskt mjölk de fått när de köpt sitt kaffe från deras automater. (Genväg: "Tvättmedel i kaffeautomat" (SvD)

I ett land där kapitalismen tar allt större plats kan man inte förvänta sig något annat än att företagen gör vad som helst för att få in mer kosing. Som i det här fallet, att använda mjölkersättningsmedel som likställs med tvättmedel. En stor del av kritiken handlar om att Selecta inte varit tydliga med vad detta medel innehåller, men skrämmande många personer på debattsidorna känner sig "lurade" av att det inte är riktig mjölk de fått i sitt kaffe. Hur dum får man bli? Vart tror folk att mjölken kom ifrån? En inbyggd ko? Har man någonsin sett någon fylla på en kaffemaskin från Selecta med mjölk?

Tänk om folk skulle tänka till lite och kolla upp vad de stoppar i sig istället för att blint följa en illusion. Tänk om folk skulle våga släppa tryggheten lite? Ja då kanske det skulle finnas en chans för demokratin i Sverige.

Bäst att sluta nu innan Försvarets radioanstalt överanalyserar detta inlägg.

"That's right, Einstein"

Mer Kids in the Hall.

Headcrushing

En sport man borde utöva oftare. S, skriv upp detta på vår to-do-lista till helgen.

Hästjobb

Detta är stop motion (har länkat till Wikipedia för er som är invalido), förmodligen gjord av personer med alldeles för mycket fritid. Men detta är alldeles för grymt för att jag ska kunna klaga. Jag menar hur skulle samhället se ut om alla arbetade om dagarna? Kulturen skulle dö ut.  Å andra sidan är ju detta också ett sorts jobb, så kallat hästjobb som faktiskt underhåller den vanliga blue collar slaven vilket i sin tur leder till att denna jobbar mer effektivt. Undra om detta resonemang skulle hålla på Arbetsförmedligen och Socialförvaltningen? Förhoppningsvis slipper jag ta reda på det.

Facebook = prostitution

Ja, det går ju ut på att sälja sig själv. Facebookhoror är vi allihopa

Snyggast på mitt kylskåp just nu



Vem hade kunnat ana att de som skapade kylskåpspoesi var så förutseende att de inkluderade FRA i den första utgåvan?

Dagens fråga

Dagens fråga står Sparkey-applicationet på  Facebook för. Tänk efter riktigt noga nu..."Would you date Jesus?"

 
Huruvida det är den riktiga Messias kan jag inte svara på då hans bild inte är så avslöjande. Shit, alla har ju verkligen FB. Även de som påstår att de inte har det....nasty

Observation kl 05.45 vid Köpmandsgränd i Linköping

I väntan på att bussen ska ta mig till jobbet i Norrköping, kan man få beskåda spännande ting: 

En överambitiös joggare, en svart Nissan Micra, en tidningsutdelare med vagn (av utländsk härkomst, såklart), två brudar som gör varsin walk-of-shame, en fet stray kitten

Kan ju tilläggas att det var en lördagmorgon. Stan är vacker när den är folktom, så fridfull och oskyldig (förutom de där walk of shame-sen...)

I'm back bitches

Nu har jag tröttnat på Wordpress och deras skit. Ingentig fungerar och alla värda funktioner kostar dollars. Fuck you!

RSS 2.0