Läskiga ungar

Under mitt rutinmässiga morgonsurfandet hittade jag denna artikel:

"Hittade död varg - fastfrusen i isen"

Måste säga att jag fick kalla kårar när jag såg bilden. Lite creepy att ungarna ser så glada ut:
"Wiiii vi får hora ut oss i ett av landets skräpigaste blaskor. Vilken tur att vargen hamnade i sjön och gick ett hemskt öde till mötes"

Men det är inte barnens fel, de är ju bara barn. Klart att de är glada över att vara med i tidningen, de vet ju inget bättre. Däremot borde deras mediekåta föräldrar, som fick den brighta idén att ringa tidningen, skämmas. FY FAN!



Bild från (s)expressen.se

"Serenity now!!!!!!"

Tentaflykt med Seinfeld. Det här ett montage från ett av mina favoritavsnitt.


"Sometimes I wish I could act like a boy"

Veckans videotema:
Om jag vore man!


Ciara - Like a boy (2007)

Den här låten känns som någon Aaliyah skulle ha kunna gjort om hon levt idag. Anywhoooo...Det verkar vara populärt att sjunga om hur vi kvinnor skulle bete oss om vi var män. Senaste tillskottet är Bäjoncä med If I were a boy (nedan). Notera att båda videona går i svartvitt.



Beyonce - If I were a boy (2008)

Personigen gillar jag Ciaras video (och låt) bättre. Det är för mycket dramadramaDRAMA i Beyonces (som vanligt). Jag hittade inga låtar där män sjunger om hur de skulle bete sig om de vore kvinnor. Finns det ens sådana? Skicka gärna. Typiskt kvinnor att försöka överanalysera allt..


Tupac Shakur lever!!!1!

Årets bästa julklapp är så klart denna nyhet. Elvis Pelvis må vara död men Tupac lever och beviset finns här. Jag visste det hela tiden. Hoohoho GOD JUL!  :D







Efter att ha publicerat detta inlägg har jag kommit fram till följande:

Insikt: Folk läser denna blogg. Det finns hopp!

Insikft 2: Ironi är tydligen få förunnat....sorgligt.

Insikt 3: Att veta skillnaden mellan sarkasm och ironi är tydligen ännu färre förunnat.

Insikt 4: Jag tycks vara omgiven av idioter - som Scar sa. Tur att det inte är i min närmaste omgivning. Som en julgåva tar jag bort korkade kommentarer så att ni slipper göra bort er permanent på internet.

Dagens i-landsproblem

"Hälften missnöjda med sina julklappar"

Ibland vill jag bara lämna mitt fotavtryck i nyllet på folk.

Bah, humbug!





God Jul
och sånt

No chemistry?


YEEEEEAH!! WHAT? OKEY!



HAHA

Lilla Hjon måste ha gillat skiten för här är han med


Oooooooh Im about to act a fool. Yup.

Lovely




A Gentleman's Guide to the One Night Stand

I dagens lucka hittar vi detta.

http://www.sloshspot.com/blog/12-18-2008/A-Gentlemans-Guide-to-the-One-Night-Stand-91

Ett litet utdrag:

"It is widely noted that when women are ovulating, they will wear more revealing clothing. And conversely, if they are on their period, most women will tend to cover up because they are self-conscious, bloated or don’t care about trying to be sexy for the time being. Based on this logic, a woman in a bra-less tank top might be more inclined to go home with stranger, than say, a woman wearing a turtleneck."

Happy hunting

Jonas Wallin!

En sak ska du veta! När du kommer hem från Njuv jårk så ska det drickas holländskt och irländskt och ungerskt. Tant Regina bjuder! Se detta som en kvittering!


Gammal klassiker


Porcelain - Moby

Vad hände med Moby egentligen, kanske någon undrar. Det står ganska mycket här. Killen är produktiv med andra ord. Jag som trodde han var gone. Där fick jag på tji.

qwe2342323

wreeyadiojwekhwruioq2grqwr2238o71248941 128o7123691786 1y 1kjegj1gkjqsg
dasdlpqworuqwrqwewewenkwewb!jwejowehjwej !!!!!!!

This is not an exit

Jag har fått lite frågor om titeln på min "blogg". De som ser kopplingen kan jag bara gratulera. De som inte förstår får fet bakläxa.

Detta är talang!



Eller alldeles för mycket fritid...hursom, grymt!

FOTC

Flajt öf dö konkårds är tillbaka i januari. Första avsnittet är ute redan nu, dessvärre bara för AmeriCUNTS. Men det finns haters även i det stora landet i väst. Ladda ner  den crackade versioner HÄR

Korthus

In rainbows växer mer och mer. Inte för att jag någonsin ogillat skivan. Det säger ganska mycket.

House of cards - Radiohead

Bäst i alla kategorier

Årets julkalender: http://oioioi.se/
Lika underbar varje år

Trollbunden

Jag kan bara inte slutat på videon här nedan. Detta har resulterat i konstiga drömmer om Legolas med elgitarr. Jag kommer nog aldrig kunna se Sagan om ringen igen. Det suger i jämförelse med detta. Youtube kan lägga ner nu, det blir inte bättre än så här.

Kanske kan tänka på något annat genom att tittat på framsidan till denna bok ett tag och fundera över om amerikaner har bra humor eller om de bara är korkade.





I think I just jizzed in MY pants......

Whoa man. Legolas är tillbaka med den grymmaste musikvideon ever!
 Inte konstigt att man blir lite till sig. :D


Shine on me - Chris Dane Owens

Höhöhöhumor


Jizz in my pants - Lonely planet

Alltså

Ja, jag suger på att uppdatera men just nu har jag ett liv att leva. Återkommer snarast.

Break it down bitch, lemme c u back it up

Den här videon är så fel men så kul på samma gång. Hur kommer man på att göra en sån här grej? Profant tycker vissa, överanalys tycker andra. Fina färger i videon säger jag. Det var allt



Om den har tagits bort (av Youtube och Lazy Towns humorlösa advokater) så sök på Remix of "Cooking by the Book" from Lazy Town and "Step Yo Game Up" by Lil' Jon.

Dags att hora ut sig igen...

Det var varit trögt med bloggandet på sistone. Inte så konstigt. Imorgon har jag mitt sista examinerande moment för denna helvetesvecka; LKG-tentan. Vi läste LKG två veckor i augusti/september och har nu fortsatt i två veckor för att sedan examineras utan inläsningsperiod samma vecka som vi redan har två examinerande moment. Varför gör man så? Ptja, varför inte? Hursomhelst har det gått bra hittills, men just nu har jag har totalt hjärnsläpp. Sovdags med andra ord,

RSS 2.0